محل تبلیغات شما

گلچین شماره : یکصد وهشتادو یک

در معاشرت با دیگران

بر گرفته ازکتاب  "  آداب معاشرت  " از لیلا پور نعمتی / حمید رضا غیوری  

 

در معاشرت با دیگران ایننکات را باید در نظر داشت:

کلمه لطفاًرا به شخصی می گویند که تقاضایی از او کرده باشند مثلاً ساعت را بپرسند؛ نشانیبگیرند و غیره. اما اشکال اینجاست که همیشه بعد از لطفاً باید کلمه متشکرم را همبکار برد البته این در صورتی است که شخص مقابل تقاضایتان را انجام دهد.

روی برگرداندن از شخصی که در حال صحبت با شماست، نشانهبی ادبی است. توجه کردن یکی از اصلی ترین نشانه های آداب معاشرت و بهترین تمجید ازطرفمقابل است. برای کسب نتیجه بهتر، می توانید با حالت های مختلف صورت و حرکات بدننشان دهید که به بحث علاقه مند هستید.

دست دادن:

شیوه دستدادن مانند راه رفتن و حرف زدن نشان دهنده اخلاق و شخیت افراد است و می توان ازاین راه به میزان اعتماد به نفس، بی تفاوتی، خونگرمی و تکبر فرد پی برد

1-   بعضی ها عادت دارندهنگام دست دادن دست شان را به بدن خود می چسبانند؛ این کار نشانه غرور و تکبر است.

2-   خودداری از دست دادنبه افراد سطح پایین یا فردی که دستش را دراز کرده، نشانه بی ادبی و غرور است.

3-   در یک مهمانی لازمنیست به تمام افراد، تک تک دست داد و احوال پرسی کرد؛ بلکه می توان پس از احوالپرسی با خانواده میزبان برای دیگران از فاصله مناسب سر تکان داد و احوال پرسیکوتاهی انجام داد.

4-   دست دادن با دستکشصحیح نیست.

5-   هنگام دست دادن باافراد، حواستان به مخاطب باشد و با دیگران صحبت نکنید.

6-   هنگام دست دادن بایدبه چشمان طرف مقابل نگاه کرد. خیره شدن به اطراف و نگاه به دور و بر، خلاف ادباست. ضمن اینکه نباید پاسخ دیگران را با دست چپ داد.

7-    هنگام دست دادننباید با کسی که به او دست می دهیم، فاصله زیادی داشته باشیم و دست خود را بیش ازاندازه دراز کنیم. ادب حکم می کند که پا پیش بگذاریم و به فرد مورد نظر نزدیکشویم.

8-    هنگامی کهدستمان خیس یا کثیف هستند یا وسیله ای در دست داریم باید پیش از اینکه طرف مقابلدستش را دراز کند، با صدای بلند عذر خواهی کرده و از دست دادن با وی جلوگیری کنیم.طرف مقابل هم در صورت مشاهده چنین شرایطی از دست دادن خودداری خواهد کرد.

9-    شُل دست دادننشان دهنده عدم اطمینان شما به خود است. به نرمی دست بدهید. این کار نشان دهندهاعتماد به نفس، خونگرمی، گشاده رویی و صداقت است. ولی مراقب باشید زیاده روی نکنیدو دست طرف مقابل را خیلی محکم نفشارید، چون آن وقت فکر می کند که شما آدمی سلطه جوو طالب برتری هستید.

ظاهر و لباس

1-    استفاده ازجوراب های پاره یا دوخته شده واقعاً منسوخ شده است.

2-    اگر در خانهمیزبان هستید یا میهمان کسی شده اید، از پوشیدن لباس های شخصی مانند، پیژامه وشلوارک بپرهیزید.

3-    به کمربند خود،کلید، گوشی موبایل یا هر وسیله دیگری آویزان نکنید!

4-   به هیچ وجه باپیژامه و لباس خانه در خیابان، پارکینگ خانه یا هر جای عمومی، وارد نشوید.

5-    پیراهن کت وشلوار باید تمیز و اتو شده و کفش ها، واکس زده و براق باشد.

6-   در مکان های رسمی،خیابان ها و محل کار از دمپایی به جای کفش استفاده نکنید.

7-   دستان خود را همیشه تمیز و نرم نگهدارید.

8-   مواظب باشید کههنگام راه رفتن، کلید یا سکه های داخل جیبتان سر و صدا نکنید.

9-    لباس های پر نقشو نگار و رنگارنگ برازنده نیست. نوع لباس با شخصیت شما رابطه مستقیم دارد، سعیکنید به گونه ای لباس بپوشید که بیان کننده شأن و شخصیت مورد علاقه شما باشد.مناسب.

10-                     هرگز در مهمانی ها،مجامع عمومی و کوچه و خیابان، موهای تان را شانه نکنید، ناخن نگیرید؛ کفش هایتانرا تمیز نکرده و لباستان را مرتب نکنید. مدارک و اسناد داخل جیبتان را بیروننریزید و پول های خود را نشمارید.

11-                     هنگام راه رفتن، کفشو دمپایی خود را روی زمین نکشید. روش صحیح آن است که صدای پای شما شنیده نشود یاصدای آن آرام و متین باشد.

12-                     یادتان باشد همیشه مواظب وضع ظاهری و نظم لباس هایتانباشید؛ زیرا این اصل مهم همیشه از جانب اطرافیان به شدت مورد توجه خواهد بود.

13-                     یقه پیراهن باید آراسته باشد. باز گذاشتن دکمه آخرپیراهن کار شایسته ای نیست. هرگز در مجامع رسمی و جلسات، پای خود را از کفش بیروننیاورید.

&&&&&

در جایی خواندم که... (14)

6 در زندگی فهمیده ام که

(هدیه شماره هفتاد و پنج) از قران

    ,دادن ,های ,لباس ,مقابل ,نکنید ,دست دادن ,خود را ,طرف مقابل ,هنگام دست ,دادن با

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فسا اخبار ایران و جهان پوسته راینبو Larisa's style world handball Stan's blog nocujage ✎خاطرات کلاس ما✐ طایفه محمدی tiosodeles